Így könnyen elkerülhetjük az iskolakezdési pánikot

stock.adobe.com
PR cikk Lidl iskolakezdés
Még javában tombol a nyár, sokan csak most indulnak családi nyaralásra, nemsokára azonban újra vissza kell ülni az iskolapadba, így lassan itt az ideje a ráhangolódásnak. Ám, ha előre felkészülünk és tudatosan vásárolunk, maximálisan kiélvezhetjük a vakáció utolsó perceit, és még az iskolakezdést is stresszmentessé tehetjük.

Bár a gyerekek számára nagy élmény az új iskolatáska, a füzetek, tollak és a színes ceruzák beszerzése, a tanszerek megvásárlása a legtöbb magyar családban komoly pénzügyi tervezést igényel. Ezért a Lidl minden évben törekszik arra, hogy minél több területen segítse a magyar családok mindennapjait, így az iskolakezdésben is támogatást nyújtson. Ennek érdekében hazánk piacvezető áruházláncának több héten át tartó „Velünk gyerekjáték a sulikezdés” kampányának keretében összesen közel 200-féle, az oktatáshoz kapcsolódó termék érhető majd el.

Mom and daughter in the kitchen with fruits and vegetables.
Forrás:  stock.adobe.com

Minőséget kedvező áron? Lehetséges!

A diszkontláncnál a legfontosabb tanszerek, kreatív eszközök, könyvek és egyéb, tanuláshoz kapcsolódó termékek széles választéka található meg.  Legyen szó óvodás, általános- és középiskolás tanulóról vagy egyetemi hallgatóról, mindenki megtalálja a kínálatban a számára szükséges eszközöket, a Lidl-től megszokott kiváló minőségben és kedvező áron. Az iskolai füzetek közül az oktatásban elvárt, mindenfajta füzettípus megtalálható az áruházakban, méghozzá az egyszerűbb kiviteltől, a prémium kategóriás, fotóminőségű borítós füzeteken át a dizájn spirálfüzetekig.

Education is power when selecting food for health. Happy kids take snack break. Nutrition and health education. Healthy eating. Formal education. Private teaching. Education and study.
Forrás: stock.adobe.com

Óriási választék, ami csak itt vár ránk

„Évek óta kiemelt célunk, hogy a bevásárlás mellett a tanévkezdést is minél inkább megkönnyítsük a magyar családok számára. Tapasztalataink alapján a vásárlók körében a legkeresettebbek a különféle írószerek, füzetek, tolltartók és csomagolástechnikai eszközök mellett az iskolatáskák, hátizsákok, uzsonnásdobozok, kulacsok. A kínálatban számos foglalkoztatófüzet és könyv, LCD írótábla, de akár még az ünneplőruházat is megtalálható. Akciós árpolitikánk részeként különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minden esetben – így a tanévkezdéshez kapcsolódóan is – minőségi és kiváló ár-érték arányú termékeket biztosítsunk. Számos termék kedvezményes áron - Szuper áron és Őrületes Lidl áron - vásárolható meg, ami nagy könnyebbséget jelenthet a családok számára” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A Lidl akciós újságját érdemes folyamatosan figyelemmel követni, mert hétről hétre újabb és újabb termékekkel, így például a tanszerek mellett íróasztallal, divatos és minőségi gyermekruházattal, vagy főként az egyetemistáknak szánt háztartási eszközökkel, textiltermékekkel találkozhatnak a vásárlók szuper árakon.

Be focus and patient while teaching new things
Forrás:  stock.adobe.com/                                                      

Egészséges Lidl finomságok az uzsonnás dobozba is

Nagy segítség a szülőknek, ha olyan tápláló ételeket tudnak csomagolni a gyerekeknek, amelyek  vitaminokkal, antioxidánsokkal és rostokkal látják el a szervezetüket. Így a nap folyamán több energiájuk lesz, jobban tudnak figyelni az órákon és magas szinten fognak teljesíteni a sportban is. Ehhez akár velük együtt is megtervezhetjük az egész napi menüt. Nem mindegy azonban, hogy mi kerül a tízórais dobozba. Az egészséges kisétkezések kiváló alapanyagai lehetnek a hazai termelőktől származó, mindig friss gyümölcsökön és zöldségeken túl a natúr olajos magvak, a sovány tejtermékek - joghurt, kefir, túró, sajt - és a teljes kiőrlésű gabonák, illetve az azokból készült termékek. Ha a Lidl gazdag termékkínálatából választunk, biztosan elégedettek leszünk a végeredménnyel. A diszkontlánc saját márkás termékei pedig nem csak jó minőségűek és kedvező árúak, de kiválóan beilleszthetőek az egészségtudatos és kiegyensúlyozott étrendbe. Így tudatos szülőként megalapozhatjuk a könnyed és örömteli tanévet.

Sikeres iskolakezdést, felhőtlen iskolaéveket! 

 Aktuális ajánlatok sulikezdéshez.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.