Hailey Bieber terhessége utolsó szakaszába lépet: megmutatta hatalmas pocakját

Hailey Bieber
https://www.instagram.com/haileybieber/ -
kisbaba justin bieber szülés Hailey Bieber
A sztárpár első gyermeke hamarosan megszületik. Justin Bieber felesége csak úgy ragyog, a leendő szülők majd kicsattannak a boldogságtól.

Hailey Bieber megvillantotta babapocakját. Justin Bieber felesége már csak hetekre, de az is lehet, hogy napokra van a szüléstől, és a pár nem is lehetne boldogabb.

Hailey Bieber 2024, Justin Bieber felesége
Hailey és Justin Bieber kisbabája valószínűleg augusztusban érkezik
Forrás: https://www.instagram.com/haileybieber/

Hailey a legújabb Instagram-posztjában csodás fotót osztott meg. A pocakja már jó nagy, a szülésig nem lehet sok hátra, a baba valószínűleg augusztusban érkezik. A képeken 27 éves Hailey egy romantikus, pántnélküli, halvány sárga ruhában pózol, ami az 1950-es évek Hollywoodját idézi. Feje köré egy áttetsző sifon sálat tekert, amit egy Jacquemus napszemüveggel egészítette ki.

„Hailey a legszebb terhes nő, akit valaha láttam" - írta a képekhez egy rajongó.

Mrs. Bieber posztja nem sokkal azután kerül ki, hogy Justin megosztott egy romantikus videót, melyben hátulról öleli feleségét.

Justin Bieber arca lebénult

Justin Bieber 2022-ben jelentette be, hogy Ramsay-Hunt szindrómája van. Az énekest egy vírusos betegség támadta meg, aminek eredményeképpen a fél arca lebénult. Bieber pislogni és mosolyogni sem tudott, így rengeteg koncertet kellett lemondania. Tavaly márciusban a közösségi oldalán mutatta meg követőinek, hogy meggyógyult.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.