Borzasztóan mellényúlt: Katalin hercegné pocsék ajándékot kapott Vilmostól

The State Visit Of The President Of The Republic Of Korea - Day 1 - Katalin és Vilmos
Getty Images - Samir Hussein
meglepetés katalin hercegné brit királyi család Vilmos herceg
A walesi herceg egy podcastban idézte fel élete legrosszabbul kiválasztott ajándékát. Katalin hercegné nem is tudta, mire vélje a meglepetést.

Egy régi sztori került elő most újra a lapokban, amelyből kiderül, hogy kapcsolatuk elején Vilmos herceg nem volt az ajándékozás nagymestere. Egyik első ajándéka Katalin hercegné számára konkrétan értelmezhetetlen. 

Katalin hercegné a kapcsolatuk elején furcsa ajándékot kapott Vilmos hercegtől
Katalin hercegné a kapcsolatuk elején furcsa ajándékot kapott Vilmos hercegtől
Forrás: Northfoto

Katalin hercegné mérsékelt örömmel fogadta a távcsövet

A történetet maga Vilmos herceg idézte fel, aki elmondása szerint meglehetősen bizarr ajándékot vett Katalinnak szerelmük kezdetén, aki teljesen összezavarodott a meglepetéstől. Vilmos a volt angol csatár, Peter Crouch podcastjában mesélte el a bakiját, amikor Crouch bevallotta, hogy modell feleségének, Abbey Clancynek esőkabátot vett három évre a születésnapjára. Vilmos pedig bevallotta: "Egyszer vettem a feleségemnek egy távcsövet – ezt soha nem hagyta elfelejteni. Ez még az udvarlás korai szakaszában volt. Őszintén szólva fogalmam sincs, miért vettem neki egy távcsövet, akkor jó ötletnek tűnt" - mesélte. 

A brit királyi család visszafogott, ha az ajándékozásról van szó

Köztudott, hogy a királyi család nem szereti egymást drága, hivalkodó ajándékokkal meglepni karácsonykor – ehelyett inkább olcsó, személyes és vicces dolgokat adnak egymásnak és ezeket szenteste adják át, nem pedig karácsony első napján december 25-én. Szenteste a család minden tagja lelopózik a földszintre a délutáni órákban, hogy kirakja az ajándékait, és izgatottan várja a 18 órát, amikor elkezdődik az ajándékok kibontása. A csere megkezdése előtt minden családtag ajándékait egy külön kupacba teszik, mielőtt kinyitnák. Katalin például egykor barátnőkészítő készlettel ajándékozta meg Harryt, amit mindenki nagyon viccesnek talált. 

Nem smucigok, csak környezettudatosak 

Bár a brit királyi család tagjai igazi pazar ajándékokkal lephetnék meg egymást, nem teszik. Károly király például kifejezetten odafigyel a környezetvédelemre.  A fenntarthatóság iránt szenvedélye és a pazarlásellenessége  III. Károly étkezési szokásait is befolyásolja, amelyek így nagyon mások, mint a legtöbb emberé. A 75 éves uralkodó soha nem ebédel, a déli étkezést "luxusnak" tekinti, ami megzavarja a napi időbeosztását. Tina Brown királyi tudósító szerint az uralkodó reggelire dióféléket és egyéb magvakat eszik, kedvenc csemegéje a sajt, és odafigyel arra, hogy szinte semmit ne dobjanak ki. Károly király és felesége, Kamilla királyné amellett, hogy korlátozta a központi fűtést királyi rezidenciáiban, több évtizeden át ugyanazokat a ruhákat viseli, ételt sem nagyon dob ki. Lapinformációk szerint, ha felvágnak egy tortát vagy süteményt, azt egész héten eszi, amíg el nem fogy. Károly király kedvenc édessége a gyümölcstorta, ami egy olyan sütemény, amely több hétig is eláll anélkül, hogy megromlana.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.