Vége: Molnár Gusztáv és párja szakítottak - Dorina a Facebookon osztotta meg a hírt

kapcsolat Molnár Gusztáv szakítás
Dorina a közösségi oldalon az okokról nem beszélt. Molnár Gusztáv sokadik kapcsolata futott zátonyra.

A korábban alkoholproblémákkal küzdő Molnár Gusztáv tavaly augusztusban hagyta el az elvonót, ahol 265 napot töltött. Megküzdött alkoholfüggőségével és új életet kezdett: felkéréseket is kapott, de fizikai munkát is vállat és új párkapcsolata lett. 

Molnár Gusztáv
Molnár Gusztáv rengeteg népszerű karaktert formált meg 
Forrás: Színfolt Film

Molnár Gusztáv exe a közösségi oldalra posztolt

Mucsi Dorina és a színész márciusban a TV2 Tényeknek előtt mondták el, hogy egy párt alkotnak. Most azonban Dorina  Facebookon tette közzé: kapcsolatuknak vége. "Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy Molnár Gusztáv és én már nem alkotunk egy párt. Szép hónapokat töltöttünk együtt, de külön utakon folytatjuk. Békében váltunk el, és a továbbiakban nem kívánok megszólalni a témában" - írta. 

 

"Béna vagyok, biztos el fogsz hagyni"

Molnár Gusztáv anno a Tényeknek bővebben beszélt a kapcsolatáról, elmondta, ahogy az alkoholra is rákapott, úgy mindentől tud függeni, így a szerelemtől is. "Nekem ezt ugyanúgy egy munka volt eldönteni, hogy én most azért akarom ezt a lányt, mert az érzést akarom, hogy valakit akarok, vagy tényleg őt szeretném-e" - nyilatkozta és azt is elmondta, hogy legmélyebb érzéseit is megosztotta a lánnyal. "Pont pár napja volt egy telefonbeszélgetésünk amikor felhívtam Dorinát és mondtam neki, hogy nem vagyok jól. Azt érzem, hogy lúzer vagyok, nem tart az életem sehova. Béna vagyok, biztos el fogsz hagyni (...) Elmondtam neki, meghallgatta és mondta, hogy ez szerinte nem így van. És akkor beszélgettünk egy órát és nyugodtan tudtunk lefeküdni aludni" - tette hozzá. 

Viharosan ért véget a második házassága is

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien személyes találkozó nélkül, Skype-on keresztül mondta ki a válást 2023 májusában. Vivien - aki azóta újra párra talált -  többször adott interjút, amelyekben mindig hangsúlyozta, nagyon szeretett volna férjén segíteni, de nem tudott. "Történt nagyon sok rossz dolog és én azt mondtam, nem szeretnék tovább ebben a nagyon sok rossz dologban közreműködni és húzzunk egy vonalat" - nyilatkozta Vivien, aki egy ponton távoltartási végzést kért is kért volt kedvese ellen.

Első felesége gyerekbántalmazással vádolta

"Közös gyermekünket még 2016 januárjában helyezte el nálam kizárólagos felügyeleti joggal a bíróság Gusztáv alkoholproblémái miatt (...) És bár 2018-19-ben kísérletet tettünk kapcsolatunk helyreállítására, ez Gusztáv ismételten megjelenő alkoholproblémái miatt kudarcot vallott (...) Egyetlen célom a gyermekem megvédése a további bántalmazástól" - szögezte le még 2021-ben a színész első felesége Ildikó. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.