Tom Cruise fizeti lánya egyetemi tanulmányait, de nem azért, mert kapcsolatot szeretne vele

Suri Cruise pénz egyetem
A színész annak ellenére finanszírozza lánya tanulmányait, hogy Suri eldobta a vezetéknevét. Tom Cruise 11 éve nem tartja a kapcsolatot legkisebb gyermekével.

Tom Cruise és Katie Holmes 18 éves lánya, Suri egyetemre ment. A Pittsburghben található Carnegie Mellon Egyetem hallgatója lett, és már be is költözött a kollégiumba. Suri választott iskolája magánegyetem, ami azt jelenti, hogy a képzés igen költséges, a tandíj évi 65.000 dollár, ami jelenlegi árfolyamon körülbelül 22,8 millió forintnak felel meg. 

Tom Cruise
Tom Cruise 11 éve nem tartja a kapcsolatot a lányával.
Forrás: Getty Images/Mike Coppola

A színész azonban nem azért fizeti Suri egyetemi képzését, mert valamit jóvá szeretne tenni, vagy mert kíváncsi a gyermekére. A "nagyvonalúságának" igen prózai oka van. Amikor Katie Holmestól 2012-ben elvált, úgy állapodtak meg, hogy bármi is történik, közös gyerekük tanulmányait Cruise-nak kell fizetnie. A határozat szerint Suri biztosítását, teljes iskoláztatását, és az összes orvosi költséget az apja fizeti

A színész 11 éve nem foglalkozik lányával, mert tiltja a vallása. A Szcientológia Egyház - amelynek Cruise is a tagja elvei tiltják, hogy a hívők kapcsolatban álljanak nem hívőkkel, és ez alól a családtagok sem kivételek.

Tom Cruise-nak egyetlen barátja sincs

Bár a színész mostanában gyakrabban mutatkozik sztárok társaságában, igazából nem egy társasági ember. Egy bennfentes szerint csak a munka érdekli, csak azt teszi, ami az érdekeit szolgálja.  Egy bennfentes szerint kimerítő tempót diktál magának a 16 órás munkanapokkal, amelyek miatt komoly kiégés veszélye fenyegeti. A forrás, akinek a közelmúltban szoros munkakapcsolata volt a 62 éves Tommal, azt mondja: „Legyünk őszinték, Tom az üzletnek él, a célja, hogy globális filmsztár maradjon, és ez nem 'munka' számára, ezt csinálja 0-24-ben, vagyis ez az életmódja." 

Tom Cruise szinte megállás nélkül dolgozik azóta, hogy hírnevet szerzett magának, olyan, mintha folyamatosan attól rettegne, ha megáll, semmissé válik minden, amit eddig elért. Munkamániássá vált az évtizedek alatt, ami idén nyáron csak fokozódott, amikor elkezdte a Mission: Impossible 8 forgatását.

„Csak azért barátkozik a mogulokkal és más A-listás személyiségekkel, hogy előmozdítsa a filmes ambícióit, és elég egyértelmű, ha hosszabb időt töltesz vele, hogy magányos fickó, és szívesebben forgatna egy hatalmas kaszkadőrmutatványt, minthogy úgy tegyen, mint aki szeret kikapcsolódni"

 - mondta az informátor.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.