Brad Pitt leghőbb vágya most egy újabb gyerek: „Minél hamarabb, annál jobb"

81th Mostra del Cinema di Venezia 2024
Getty Images -
családalapítás Brad Pitt Ines de Ramon
A színész és barátnője, Ines de Ramon a házasságot is tervezgetik, de nem ez a legfőbb prioritás. Brad Pitt gyereket akar, minél hamarabb.

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon kapcsolata egyre komolyabbra fordul. A pár már az esküvőt is tervezi, de ennél sokkal fontosabb dologra koncentrálnak igazán: közös gyereket szeretnének, minél hamarabb.

F1 Grand Prix of Great Britain, Brad Pitt és Ines de Ramon
Brad Pitt és Ines de Ramon az első nyilvános megjelenésükön
Forrás: Getty Images/F1 Grand Prix of Great Britain

Brad Pitt és Ines de Ramon gyereket akarnak, minél hamarabb

A 60 éves Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon nagyon szeretnének családot alapítani, ez nekik most az esküvőnél is fontosabb. „A munkán kívül teljes mértékben erre koncentrál" - mondta egy bennfentes Brad Pittről. „Minél hamarabb, annál jobb" - tette hozzá majd elmondta, hogy a pár legutóbbi európai útja lehetőséget adott nekik arra, hogy sok időt töltsenek kettesben. „Szorítanak azért, hogy hamarosan jó híreket közölhessenek." És ha a babavárás nem sikerül természetes úton, a 60 éves Brad „azt mondta, hogy az IVF is egy lehetőség" - teszi hozzá a bennfentes. „Bradnek nincsenek aggályai azzal kapcsolatban, hogy ilyen későn újra apa legyen. Egyrészt az egészsége kiváló, és több energiája van, mint valaha. Tényleg évtizedekkel fiatalabbnak érzi magát a koránál."

„Tagadhatatlan, hogy a gyerekeivel való kapcsolata megromlott, és a szíve megszakadt emiatt. Nem várja, hogy egy új baba mindent helyrehozzon, de biztosan új örömet hoz majd neki, és erre most nagy szüksége van."

Brad Pitt reméli, hogy a barátnője hatására megkegyelmeznek neki gyerekei

Brad Pitt és gyerekei között teljesen elmérgesedett a viszony, ugyanis a válási procedúra során mindannyian az anyjuk, Angelina Jolie mellé álltak. Többen nyilvánosan is hátat fordítottak apjuknak azzal, hogy elhagyták a vezetéknevét. A színész azonban még nem vesztett el minden reményt, abban bízik, barátnője, Ines de Ramon segítségével visszatalálhatnak egymáshoz.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.