Gwen Stefani kamaszfia szülei nyomdokaiba lépett: Zuma édesapjával lépett színpadra - FOTÓK

The PEOPLE Magazine Awards - Backstage And Audience
The PEOPLE Magazine Awards - Backstage And Audience - Chris Polk/PMA2014
sztárcsalád fotók kamaszfiú Gwen Stefani
Az énekesnő második legidősebb fia nemrég ünnepelte a 16. születésnapját. Gwen Stefani volt férje, a kamasz édesapja több fotót is megosztott róla a jeles nap alkalmából. Zuma tehetséges énekes, aki már most szülei nyomdokaiba lépett.

Gwen Stefani fia, Zuma nemcsak nevelőapja, Blake Shelton countrysztár karrierjét követi. Bár már debütált énekesként Blake Shelton oklahomai bárjában, nemrég édesapjával, Gavin Rossdale-lel is megosztotta a színpadot és együtt zenélt az apa fia páros.

Gwen Stefani Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame
Gwen Stefani fiaival és jelenlegi férjével, Bruce Sheltonnal
Forrás: Getty Images

Gwen Stefani fia szülei nyomdokaiba lépett

Gavin Rossdale, a Bush zenekar frontembere, és Gwen Stefani 2002-től 2016-ig voltak házasok, és Zuman kívül két fiuk született: a 18 éves Kingston és a tízéves Apollo. Zuma 16. születésnapja alkalmából, amelyet augusztus 22-én ünnepelt, Gavin egy megható Instagram-bejegyzéssel tisztelgett fia előtt, és elismerte a fiú zenei karrier iránti ambícióit. A brit rockzenész többek között olyan fotókat is megosztott, amelyeken ő és Zuma elektromos gitárjaikat a magasba emelik a színpadon, valamint felvételeket a Bush legutóbbi koncertjén való közös fellépésükről, és egy képet, amelyen Zuma a születésnapi tortája mellett pózol. "ZUMA – boldog 16. születésnapot kívánok a zseniális fiamnak. Eddig vad utazás volt" - írta Gavin a posztjában, majd hozzátette: "Kibontakozóban van egy hihetetlen énekes és gitáros. Te vagy az igazi."

Zuma nagy bemutatkozása előtt Blake Shelton bárjában és az apjával való közös fellépések előtt Gavin már beszélt gyermekei zenei tehetségéről, és arról, hogyan különböznek az övétől. A Bush együttes új albumát, a "Loaded: The Greatest Hits 1994-2023" címűt népszerűsítve az Us Weekly-nek adott interjúban a nyár elején elmondta: "Az egyik fiam szereti a Pumpkins zenéjét, míg… Zuma, őt a country világa vonzza" - majd viccesen megjegyezte: "Fogalmam sincs, honnan vette ezt, de megvan benne."

Gavin Rossdale Gwen Stefani hasonmásával jár

Válásuk óta mindketten továbbléptek, Gwen Stefani 2021-ben ment feleségük Blake Shelton énekeshez - akiknek házassága nemrég válságba került - Gavin Rossdale pedig 2023 óta alkot egy párt a 35 éves albán énekesnővel, Xhoana X-szel, aki kísértetiesen hasonlít Gwen Stefanira. 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.