Harry herceg egyszerű ok miatt nem találkozik apjával brit látogatása során

Clinton Global Initiative Takes Place In New York City
Getty Images/Clinton Global Initiative Takes Place In New York City - Alex Kent
brit királyi család Károly király Harry herceg
Egy megbízható forrás szerint Sussex hercege brit látogatása során nem fog apjával, Károly királlyal találkozni, és ennek pusztán földrajzi okai vannak. Harry herceg mindössze egy karnyújtásnyira tartózkodik a Buckingham-palotától, miután a hétvégén megérkezett az Egyesült Királyságba a holnapi WellChild díjátadóra.

A forrás szerint igen valószínűtlen, hogy Harry herceg találkozik édesapjával, Károly királlyal, mivel a WellChild rendezvény lesz az egyetlen hivatalos programja brit tartózkodása során. „Harry egyetlen hivatalos eseménye az Egyesült Királyságban a WellChild díjátadó lesz” – mondta a forrás. „Ezután Dél-Afrikába repül, hogy meglátogassa régi barátait és támogassa a Sentebale jótékonysági szervezetét.”

Károly király, Harry herceg
Harry herceg nem találkozik édesapjával brit látogatása során
Forrás: Getty Images

Harry herceg nem találkozik apjával brit látogatása során

Harry herceg a hétvégén érkezett Londonba, hogy megjelenjen a szeptember 30-i WellChild díjátadón. 

Nincs hivatalos terv a napirendben a királlyal való találkozásra, és ez egyszerű földrajzi okok miatt valószínűtlen

 – tette hozzá a forrás. Károly király és Kamilla királyné jelenleg Balmoralban tartózkodik, miután tegnap részt vettek a skót parlament 25. évfordulós ünnepségén.

Azonban a herceg brit biztonságával kapcsolatos aggodalmak felerősödtek, miután csapata megtiltotta a jótékonysági szervezetnek, hogy nyilvánosságra hozza a hétfői esemény helyszínét.

Egy forrás szerint a 40 éves herceg csapata közölte a WellChilddal, hogy nem szabad nyilvánosságra hozni az esemény helyszínét, még a közvetlen ismeretségi körön kívüli emberek számára sem, a herceg biztonsága érdekében.

 Harry továbbra is nagyon aggódik az Egyesült Királyságban való biztonsága miatt, és csapata arra kérte, hogy az esemény helyszínét csak a rendezvény napján osszák meg

– tette hozzá a forrás. „Más dolog, ha Harry utolsó pillanatban érkezik egy temetésre vagy a családjához, de teljesen más, amikor egy esemény nyilvános és köztudott.”

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.