Kurt Cobain lánya édesanya lett: tündéri fotóval tudatta az örömhírt

Moschino x H&M - Arrivals
Getty Images/Moschino x H&M - Arrivals - Jamie McCarthy
gólyahír kurt cobain születés
Frances Bean Cobain hatalmas örömhírt jelentett be, 32 évesen édesanya lett. Kurt Cobain lánya és férje, Riley Hawk boldogsága határtalan.

Frances édesapja a Nirvana legendás frontembere, Kurt Cobain volt, édesanyja pedig Courtney Love énekesnő. Frances mindössze kétéves sem volt, amikor édesapja 1994 áprilisában öngyilkos lett, mindössze 27 évesen, ezzel bekerült a hírhedt „27-esek klubjába”, amelynek több híres zenész is tagja, mint például Amy Winehouse, Jimi Hendrix, Janis Joplin és Jim Morrison. Noha Frances számára bizonyára rendkívül nehéz volt apa nélkül felnőni, pozitív irányba fordul az élete, főleg miután megszületett első gyermeke. Kurt Cobain lánya fotót is mutatott a kicsiről.

Kurt Cobain lánya
Kurt Cobain lánya édesanya lett
Forrás: Kurt Cobain, Courtney Love and baby Frances Bean 

Kurt Cobain lánya édesanya lett

A pár nem osztotta meg a nyilvánossággal Frances terhességének hírét, de szeptember 28-án, szombaton az Instagramon jelentették be, hogy szeptember 17-én megszületett kisfiuk. A baba teljes neve Ronin Walker Cobain Hawk lett.

„Üdvözlünk a világon, gyönyörű fiunk. Jobban szeretünk téged, mint bármit” írta Frances megható posztjában. A pár azóta rengeteg gratuláló üzenetet kapott barátoktól és rajongóktól.

Frances és Riley első házassági évfordulója is közeleg, hiszen tavaly, október 7-én házasodtak össze. A hírek szerint az esküvői szertartást Frances keresztapja, az R.E.M. frontembere, Michael Stipe vezette. Frances korábban már volt házas, Isaiah Silvával kötött házassága azonban 21 hónap után véget ért, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Kurt Cobain lánya képzőművész

Frances, akár csak édesapja, művész, ám ő a festészetet választotta. Ennek kapcsán egy interjúban így beszélt: „Remélem, hogy büszke lenne rám, a munkáimra és arra, amilyen vagyok, még akkor is, ha nem tetsznének neki a képeim" - nyilatkozta. Frances édesanyja,  Courtney Love pedig sok évvel ezelőtt azt mondta, hogy a legjobbakat szeretné a lányának, de biztos nem lesz könnyű élete, ugyanis belőle és az apjából is sokat örökölt... 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.