Liam Gallagher négy gyereke négy különböző nőtől született: egyik lányával még soha nem találkozott

Leeds Festival 2021
Redferns/Leeds Festival 2021 - Andrew Benge
oasis Liam Gallagher gyerekek
Az Oasis frontembere négy gyermek édesapja, azonban egyik lányával még soha nem találkozott. Liam Gallagher gyerekeit négy különböző nő hozta világra.

Liam Gallagher, aki nemrégiben jelentette be, hogy újra összeáll az Oasis, négy gyermek apja. Azonban egyik lányával soha nem találkozott. Első fia, Lennon Gallagher, aki már 25 éves, az első feleségétől, Patsy Kensittől született. Lennon 1999-ben látta meg a napvilágot, és mostanra divatmodell és énekes lett. Második fia, Gene Gallagher, aki most 24 éves, már a második házasságából született, Nicole Appletontól. Kapcsolatuk 2014-ben véget ért. Gene apja nyomdokaiba lépve a Villanelle indie zenekar énekese lett.

Liam Gallagher
Liam Gallagher lányai nem kérnek apjukból
Forrás: GC Images

Liam Gallagher lányai nem kérnek apjukból

Liam kisebbik lánya, Gemma Gallagher Liza Ghorbani újságírótól született, akivel 2013-ban folytatott viszonyt. Molly Moorish, aki 1998-ban született, Liam első lánya és legidősebb gyermeke, édesanyja Lisa Moorish énekes. Liam és Molly 20 évig nem tartották a kapcsolatot, mielőtt 2018-ban találkoztak. Liam azt is elmondta, hogy Gemma lányával sosem találkozott. Így nyilatkozott:

Csak nem jutottam el odáig, hogy találkozzam vele. Hallottam, hogy rendben van, és jól van. Soha nem hallottam, hogy szeretne találkozni velem.

 Továbbá kifejtette: 

A New York-i lánnyal sem találkoztam. De kívánok nekik minden jót. Ha valaha szükségük van valamire, szóljanak.

 

Egy korábbi interjúban Liam őszintén beszélt arról, hogy Molly édesanyjával való rossz viszony a probléma gyökere. 

A gyermeket nem láttam. De ha találkoznék vele, biztos vagyok benne, hogy rendben lenne. Szívesen fogadnám a világomban, kétségtelenül, de még nem találkoztam vele, mert az édesanyjával… hát, nem működünk együtt. Nincs problémám a lánnyal, egyáltalán.

„Vettem nekik egy házat és mindenféle ilyen dolgokat. Csak azt hiszem, hogy jobb, ha az anyjával marad. Ha megtörténik, megtörténik. Biztosan nem utasítanám el.” 

Amikor arról kérdezték, hogy nyitott-e a találkozásra, világossá tette: „Nyitott vagyok mindenre. Ezek a dolgok nem jók, amikor erőltetni kell őket” – jegyezte meg. „Szerintem hagyjuk, ahogy van. Nézzük meg, mi történik.” 

15 év után újra összeáll az Oasis

A hír, amire a rajongók 15 hosszú évet vártak, végre megérkezett. Az évek óta tartó spekulációk után a testvérekből lett bandatársakból lett riválisok, Noel Gallagher és Liam Gallagher megerősítették, hogy a pletykák igazak: az Oasis újraegyesül. 2009-es, nagy visszhangot kiváltó szakítás óta először egyesül újra a banda. A kilencvenes években a világ legnépszerűbb rockzenekarai között volt az Oasis — a britek legnagyobb örömére a banda jövőre turnéra indul az Egyesült Királyságban, ahol feltehetőleg stadionokat tölt majd meg újra. A hírt a Gallagher testvérek is megerősítették.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.