Diana hercegné kiköpött édesanyja: Charles Spencer osztott meg fotót a szüleikről

Princess Diana Wearing a Hat
Princess Diana Wearing a Hat/one person:CB1 - Bettmann
emlék Charles Spencer Diana hercegné szülők
Charles Spencer hatalmas örömet szerzett a királyi rajongóknak egy kedves fényképpel, amelyen elhunyt szülei, Frances Shand Kydd és John Spencer láthatók. Diana hercegné és édesanyja nagyon hasonlítanak egymásra.

A kép az 1960-as évek elején készült – a rajongók pedig gyorsan észrevették a hasonlóságot Charles Diana hercegné valamint szüleik között. A fiatal párról otthonuk nappalijában készült a kép, míg Frances közvetlenül a kamerába néz, John csak feleségére figyel, és a homlokát csókolja.

Diana hercegné öccse, Charles Spencer
Diana hercegné öccse, Charles Spencer osztotta meg a fotót a szülőkről
Forrás: Getty Images

Diana hercegné kiköpött édesanyja

A képet Charles az Instagramon tette közzé, és a következőt írta: „A szüleim az 1960-as évek elején. Sok éven át szenvedélyesen szerelmesek voltak: sosem láttam még ilyen gyönyörű és spontán szerelmesleveleket.”

A Spencer házaspár 1955 és 1964 között öt gyermeket nevel fel. Lady Sarah McCorquodale 1955-ben született, míg Lady Jane Fellowes két évvel később. A pár harmadik gyermeke, John Spencer, januárban, a születése után néhány órával elhunyt. A későbbi Diana hercegnő 1961-ben született, a legfiatalabb, Earl Charles Spencer pedig 1964-ben.

John, az édesapa királyi lovász volt VI. György és a fiatal II. Erzsébet királynő szolgálatában, és a család eredetileg a Sandringhami királyi birtok egyik otthonában lakott. Amikor Frances és John elváltak, a két legfiatalabb Spencer testvér apjukkal élt, akiről Charles 2020-ban a The Sunday Timesnak adott interjújában azt mondta: „Csendes és állandó szeretetforrás volt.” Hozzátette: „Anya nem volt alkalmas az anyaságra. Nem az ő hibája, nem tudta megcsinálni.”

A kép láthatóan megérintette a királyi rajongókat, hiszen mindössze két nap alatt 18 941 lájkot és közel 500 hozzászólást kapott. Az Instagramon többen „gyönyörűnek” nevezték a fényképet, mások pedig megköszönték Charlesnak, hogy megosztotta.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.