Titkos esküvőn vette feleségül szépségkirálynő szerelmét az Il Volo tenorja - Fotó

michbertolini és ignazioboschetto/Instagram -
házasság esküvő Il Volo
Bensőséges ceremónia keretében, csupán néhány vendég részvételével, egy év randevúzás után az Il Volo híres tenorja feleségül vette barátnőjét, Michelle Bertolinit.

Decemberben már szárnyra kapott a hír, hogy Ignazio Boschetto, a nemsokára hazánkban is koncertet adó Il Volo egyik tagja eljegyezte barátnőjét, az olasz-venezuelai modellt, aki tavaly év végén a közösségi médiában mutatta meg eljegyzési gyűrűjét. 

Az Il Volo híres tenorja feleségül vette barátnőjét, Michelle Bertolinit
Az Il Volo híres tenorja feleségül vette barátnőjét, Michelle Bertolinit
Forrás: michbertolini és ignazioboschetto/Instagram

Az Il Volo tenorja megházasodott

Bár az esküvő dátumát titokban tartották, idén szeptember közepén megjelent a hír: szűk körű ceremónia keretében örök hűséget fogadtak egymásnak. Az esküvőn a családtagok és néhány barát mellett természetesen részt vett az Il Volo további két tagja és az együttes menedzsere is. A hírek szerint az ifjú feleséget 2013-ban választották meg Miss Venezuela Internationalnek, emellett egy sushi étterem és borospince tulajdonosa is. Közismert, hogy az olasz énekegyüttes tagjai, a „popera” műfaj világsztárjai különösen védik magánéletüket és az esküvőről is csupán csak néhány kép jelent meg a közösségi médiában. Október 10-én azonban élőben láthatjuk Budapesten, az MVM Dome-ban Ignazio Boschettót, Gianluca Ginoblét és Piero Baronét, hogy ismét elvarázsolják a hazai közönséget csodálatos dalaikkal.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.