18 éves lett Salma Hayek mostohafia: a színésznő fotókat tett közzé a ritkán látott Augie-ról

születésnap Salma Hayek Pinault Salma Hayek Instagram
Felnőtt férfi lett Augustin James Evangelista. Salma Hayek az Instagramon is felköszöntötte.

Salma Hayek mostohafiát nem gyakran láthatjuk, de a színésznő most kivételt tett, és Augie 18. szülinapja alkalmával egy jó csomó családi fotót tett közzé.

Salma Hayek és François-Henri Pinault 15 éve házasok
Salma Hayek és François-Henri Pinault 15 éve házasok
Forrás: Getty Images

Salma Hayek imádja mostohafiát

„Boldog 18. születésnapot, Augie. Hivatalosan is felnőtt férfi vagy, legalábbis Mexikóban és Franciaországban. Gyógyító simogatás vagy az életünkben, meleget és fényt hozol mindenki számára, aki körülvesz téged. Nagyon szeretünk” - írta a képekhez a színésznő. 

Kicsoda Augustin James Evangelista?

Augie a francia üzletember, François-Henri Pinault és Linda Evangelista modell vér szerinti gyereke. Amióta Pinault és Hayek összeházasodtak, Salma nagyon jó viszonyt ápol a fiúval, aki ritkán vesz részt nyilvános eseményeken.

Pinault-val 15 éve házasok

Az 57 éves Salma Hayek áprilisban fotókat osztott meg Instagram-oldalán esküvőjéről François-Henri Pinault, 61 éves üzletemberrel. A felvételeket 15. házassági évfordulója alkamából tette közzé. „Nincsenek szavak, amelyekkel megmagyarázhatnám azt az áldást, amikor megtalálod a lelki társadat. Mindazoknak, akik megtalálták, soha ne vegyék természetesnek. Mindazoknak, akik nem találták meg, soha ne adjátok fel” - írta a színésznő a képhez.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.