Így reagált Brad Pitt arra, hogy lánya, Shiloh eldobta a vezetéknevét

Brad Pitt
ABO PHOTOGRAPHY
hollywood Brad Pitt Shiloh Jolie
Brad Pitt és Angelina Jolie 18 éves lánya úgy döntött, hogy hivatalosan is megváltoztatja a nevét, és elhagyja a Pitt vezetéknevet. Shiloh Jolie-Pitt, ezentúl csak Shiloh Nouvel Jolie néven fut, és az édesapja ettől egyáltalán nem boldog.

Brad Pitt lánya, Shiloh május 27-én, a 18. születésnapján nyújtotta be a névváltoztatási kérelmét a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságra, amelyben hivatalosan is kérte, hogy a Shiloh Nouvel Jolie-Pitt helyett a Shiloh Nouvel Jolie név szerepeljen a hivatalos dokumentumokban. A névváltoztatást személyes okokkal indokolta. A kérelmet jelenleg bírálják, várhatóan néhány hónapon belül emelkedik érvényre. 

Shiloh Jolie és édesanyja, Angelina Jolie, Brad Pitt
Shiloh Jolie és édesanyja, Angelina Jolie - Siloh eldobta édesapja, Brad Pitt nevét
Forrás: Getty Images/Eternals" Red Carpet 

Brad Pitt reakciója

A források szerint Brad Pittet nagyon megviselte lánya döntése. A színész már évek óta rossz viszonyban van gyermekeivel, és azok édesanyjával, Angelina Jolie-val. A sztárpár szakítása óta folyamatosak a jogi csatározások, harcoltak a gyermekfelügyeletért és a közös tulajdonú francia borászatért, a Château Miravalért.
Egy Pitthez közel álló forrás azt mondta, a színész még mindig reménykedik abban, hogy helyrehozhatja kapcsolatát Shiloh-val, most, hogy a lány nagykorú lett és saját döntéseket hozhat. Pitt továbbra is feltétel nélkül szereti Shiloh-t, függetlenül attól, hogy a lány milyen döntést hozott.

A család többi tagja

Shiloh lépése nem egyedi a családban. Korábban már két másik testvére, Zahara és Vivienne is úgy döntött, hogy nem használják a Pitt vezetéknevet. Zahara például Zahara Marley Jolie néven mutatkozott be az egyetemen.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.