szerelmi háromszög Jennifer Lopez & Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
Bár felröppentek a hírek, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel vigasztalódik, ez úgy tűnik nem igaz. Csupán arról van szó, hogy Garner JLo viselkedése ellenére támogatja a férjét.

Nem titok a sztárvilágban, hogy Jennifer Garner és JLo nem ápolnak éppen baráti viszonyt egymással. Garner ennek ellenére úgy véli, Ben Afflecknek rendbe kell hoznia a házasságát, Lopez ennek ellenére dühös, ha férje az exétől kér tanácsot. 

JLo viselkedése ellenére Jennifer Garner mindenben Ben mellett áll
JLo viselkedése ellenére Jennifer Garner mindenben Ben mellett áll
Forrás: AFF

JLo ki nem állhatja Garnert

„Mindenki tudja, hogy Ben és Jen nagyon közel állnak egymáshoz a válásuk után is. A színész megbízik Jenben, még Lopezzel kapcsolatos problémáit is megosztja vele” – árulta el egy bennfentes.  „Jennifer azonban utálja, hogy Ben visszamegy okos és racionális exéhez tanácsért és érzelmi támogatásért. Nem akarja Jen közreműködését a házasságuk helyrehozatalához és szeretné, ha Garner távol tartaná magát a férjétől” - tette hozzá. 

Jennifer Garner úgy vélekedik, mivel Bennel - aki lázálomnak nevezte házasságát Lopezzel - három közös gyerekük van, kutya kötelessége mindent megtenni exférjéért, és támogatnia őt, hogy ne ismét az alkoholban keresse a kiutat

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.