Szájról olvasó árulta el, milyen beszélgetés zajlott Katalin hercegné és Károly között

Trooping The Colour 2024 Katalin hercegné, Károly király, Kamilla, Vilmos, Lajos, György, Sarolta
Getty Images - Neil Mockford
erkély katalin hercegné beszélgetés Trooping the Colour Károly király
Mindenki nagy örömére a hercegné is részt vett a Trooping the Colour nevű eseményen, az erkélyről figyelte, hogyan repülnek el a légierő tagjai a Buckingham-palota felett. Most az is kiderült, milyen beszélgetés zajlott Katalin hercegné és Károly között a rendezvény alatt.

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Katalin hercegné azóta, hogy bejelentette betegségét. Nagy meglepetést okozott  azzal, hogy ő is részt vett a Trooping the Colour nevű eseményen, és együtt nézte a légierő gépeit a királyi család többi tagjával. Most kiderült, milyen beszélgetések is zajlottak köztük a műsor alatt: egy szájról olvasó fedte fel.

Trooping The Colour 2024, Katalin hercegné, Károly király, Kamilla, Vilmos, Lajos, György, Sarolta
Ezt mondta Katalin hercegné Károly királynak
Forrás: GC Images/Trooping The Colour 2024 /Neil Mockford

Szájról olvasó árulta el: ez a beszélgetés zajlott Katalin hercegné és Károly között

Miután folyamatosak voltak a találgatások arról, hogy Katalin részt vesz-e a Trooping the Colour ünnepségen, a hercegné kiadott egy nyilatkozatot, amelyben hivatalosan is megerősítette, ott fog állni a királyi család többi tagjával a Buckhingam-palota erkélyén. Ez volt az első nyilvános megjelenése azóta, hogy bejelentette a betegségét, így mindenki árgus szemekkel figyelte a hercegnét, aki sok csodás pillanattal ajándékozta meg az embereket. Egy szájról olvasónak köszönhetően pedig az is kiderült, hogy milyen beszélgetés zajlott az erkélyen a királyi család tagjai között, miközben a légierő gépei száguldottak el a fejük felett.

"Mindannyian szétszéledtek" - mondta Katalin, miközben Lajos herceg izgatottan szólítgatta édesapját. "Papa, papa, papa, nézd ezt a sok színt!" - mondta Lajos, amire Vilmos csak annyit válaszolt: "Igen!" Amikor pedig az ünnepség véget ért, Katalin Károlyhoz fordult. "Olyan sokan vannak!" - mondta Katalin, mire a király csak egy igennel választolt.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.