Lilibet hercegnő még nem is találkozott Katalin és Vilmos gyerekeivel: a szülők csatározása szétszakítja a családot

Lilibet
Prince Harry/Instagram -
királyi család katalin hercegné Vilmos herceg Lilibet Diana
A szülők viszálya miatt nem lehet kapcsolat a gyerekek között. Lehet, hogy Lilibet hercegnő még nem is találkozott György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel.

Meglehet, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg még soha nem találkozta legkisebb unokatestvérükkel, Lilibet hercegnővel. A szülők csatározása a gyerekeket is szétszakítja. 

Lilibet hercegnő
Lehet, hogy Lilibet hercegnő még nem találkozott unokatestvéreivel
Forrás: Prince Harry/Instagram

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg még sosem találkoztak Lilibet hercegnővel

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg 2019-ben nyilvánosan együtt mutatkoztak unokatestvérükkel, Archie herceggel, de az nem világos, hogy Vilmos és Katalin gyerekei találkoztak-e kisebbik unokatestvérükkel, Lilibet hercegnővel. Mivel Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban távoztak az Egyesült Királyságból, Lilibet pedig 2021. június 4-én született, a királyi család tagjai számára nem sok lehetőség nyílt arra, hogy együtt legyenek, és ebben a világjárvány is közrejátszott. Mint tudjuk, az elmúlt években a gyerekek és Meghan Markle be sem tették a lábukat az Egyesült Királyságba, Vilmosék pedig nem utaztak Amerikába, vagyis könnyen lehet, hogy Lilibet hercegnő nem találkozott még személyesen az unokatestvéreivel.

Erre az egyetlen alkalom 2022-ben lett volna, akkor ugyanis a néhai II. Erzsébet platina jubileumát ünnepelték, ezen pedig Harry, Meghan és a gyerekeik is részt vettek. Ekkor ünnepelte Lilibet az első születésnapját a Frogmore Cottage-ban, de a hírek szerint a walesi gyerekek egy cardiffi királyi elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni rajta.

 Lilibet első születésnapi partija, amelyet Harry és Meghan egykori windsori otthonában, Frogmore Cottage-ban tartottak 2022. június 4-én, szintén ütközött Vilmos, Katalin, György és Sarolta cardiffi nyilvános elfoglaltságaival

- mondta a királyi szakértő, Danielle Stacey. „Elképzelhető, hogy 2022 júniusában, a néhai királynő platina jubileumának megünneplése alkalmából tett első látogatása során töltöttek némi időt négyszemközt unokahúgukkal"  - tette hozzá, bár hivatalosan sosem erősítették meg a találkozót. A cornwalli látogatása során, néhány nappal Lilibet érkezése után, Katalin hercegnét az amerikai média egyik képviselője új unokahúgáról kérdezte. Katalin így válaszolt: „Minden jót kívánok neki. Alig várom, hogy találkozzam vele. Még nem találkoztunk. Remélem, ez hamarosan megtörténik" - mondta a hercegné, vagyis az egyetlen hivatalos információ az, hogy nem találkoztak a kis Lilibettel.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.