Itt a kutyafagyi! Ujvári Zsolt cukrásznak köszönhető a különleges desszert, ami nem árt az ebeknek! „A klasszikus fagylalt hagyományos összetevői nem túl jók a blökiknek. Körülnéztem az interneten, de mindössze az angoloknál és az olaszoknál találtam ebfagyit, pusztán vanília ízben. Így aztán egyedülálló kézműves módszerrel készült a csokis és görög joghurtos kutyafagylaltom" – mondta a cukrász a Borsnak. Még mielőtt bárki felkiáltana, hogy „de hát csokit nem szabad a kutyáknak adni", csak nyugalom, a szakember ugyanis rizstejet, kókuszolajat, természetes ízesítőt használ, a csokis sem tartalmaz kakaóport. Szuper!
Mázlit talán már nem kell bemutatni nektek, ő az idei focivébé egyik jósállata a szerkesztőségben. Ahogy a fenti fotón is látszik, nemcsak a virslikkel van jóban, de az édességet is imádja. Ez a felvétel 4 éve készült, szóval akkor még az „emberi" fagyiba volt kénytelen belenyalni. (Nem esett nehezére.)
A kutyafagyi sikere egyébként egyre nagyobb. A cukrász a bevételből az Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálatot támogatja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.