Bűnösnek találta, és hat év börtönbüntetésre ítélte egy angliai bíróság egy észak-yorkshire-i étterem tulajdonosát, mert egyik ételük egy mogyoróallergiás vendégük halálát okozta. Paul Wilson 2014 januárjában vesztette életét három héttel az után, hogy allergiás sokkot kapott, miután elfogyasztotta az Easingwoldban lévő Indian Garden nevű étteremben elvitelre vásárolt chicken tikka masalát.
Wilson a rendeléskor közölte a személyzettel, hogy mogyoróallergiában szenved. Az étteremben azonban az ételek elkészítéséhez felváltották a mandulaport egy olcsóbb mogyorókeverékre. A vádat képviselő ügyész azzal érvelt, hogy Mohammed Zaman étteremtulajdonos előbbre tartotta a profitot a vendégek biztonságánál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.