"Az élelmiszeripar és az egészséges táplálkozás kapcsán az emberek agya sajnos tele van tömve rengeteg butasággal és tévhittel, ezért megbeszéltem a professzor úrral, hogy elvállaljuk közösen, egyfajta társadalmi munkában, hogy én elkezdem felkutatni ezeket a tévhiteket, és mivel ebben a témában ő az egyik legjobban képzett szakember, ezeket megválaszolja" - fogalmazott Norbi a Mokkában Csapó János professzor úrral indított videósorozata kapcsán.
A videósorozat első részben a szójáról beszélgettek, hiszen ez is tipikusan olyan élelmiszer, amiről nem tudni biztosan, hogy egészséges-e. Egyszer azt mondják, hogy egészséges, egyszer azt mondják, hogy egy génkezelt alapanyag, amiből minél kevesebbet kellene fogyasztani. Hogy mi a véleménye minderről Csapó János professzornak?
A következő részben a zsírok és a koleszterin volt a téma. A videóból kiderül: az állati eredetű zsírokra nagy szükségünk van, ezek ráadásul egyáltalán nem emelik olyan mértékben a koleszterint, mint azt hittük. Norbi a Life.hu-nak korábban is arról nyilatkozott, hogy nem a zsírok, hanem a cukor és a szénhidrát az ősellenségünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.