A Health.com cikke szerint naponta kétszer kell friss gyümölcsöt fogyasztanunk, hiszen így sok vitamint, vizet és antioxidánst vihetünk a szervezetünkbe. A legtöbb gyümölcs azonban sok cukrot is tartalmaz, így nem ajánlatos korlátlan mennyiségben fogyasztani.
Ám nem friss formában hizlalnak leginább. Azt írják, hogy sok cég cukrot ad a fagyasztott gyümölcshöz, így mielőtt megvásároljuk őket, nézzük meg a csomagolást. Csak olyat vásároljunk amely nem tartalmaz hozzáadott cukrot!
A szárított gyümölcs is gyümölcs, annyi a különbség csupán, hogy a szárítás során elvonódik belőle a víz. Így egy csésze szárított gyümölcs 5-8-szor több kalóriát és cukrot tartalmaz, mint friss társaik. A példának okáért egy csésze szőlő 60 kalóriát jelent, míg ugyanennyi mazsola 460-at.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.