Szemműtéten esett át Pergel Szandra asztaliteniszező

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
asztalitenisz Pergel Szandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemműtéten esett át Pergel Szandra, az olimpiai kvótás magyar női asztalitenisz-válogatott alapembere. A magyar szövetség hírlevele idézi Bátorfi Zoltán szövetségi kapitányt, aki elmondta, hogy a pályafutását francia klubcsapatban folytató balkezes játékost részleges retinaleválás miatt kellett megoperálni.

"Nem tudni pontosan, hogy mi okozta a bajt, az orvosok sem tudják. Egy ideje már panaszkodott a szemére, végül elment a Sportkórházba, ahonnan egyből átirányították a szemklinikára, mert látták, hogy nagy a baj. A műtét hál'istennek jól sikerült, már otthon lábadozik, ez azonban elég sok időt vesz még igénybe. Két-három hétig ágyban kell maradnia, nem is nagyon kelhet fel, nem tudjuk még, hogy mikor játszhat újra" - mondta el a szakember.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd


A szeptemberi 15-20-ára kiírt varsói Európa-bajnokságon - amelynek a megrendezése a koronavírus-járvány miatt még bizonytalan - még biztosan nem lehet ott a Budaörs csapatát 11 év után elhagyó játékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.