A TikTok-sztár szívszorító búcsúvideóban jelentette be saját halálát

TikTok-sztár, Kimberley Nix
TikTok/Kimberley Nix -
daganat TikTok-sztár halál videó
Dr. Kimberley Nix kanadai orvos rákos megbetegedéssel küzdött, amelyről folyamatosan beszámolt csatornáján. A TikTok-sztár halálát is egy videóban jelentette be.

Szerdán meghalt Dr. Kimberley Nix kanadai orvos, aki azzal vált híressé, hogy dokumentálta a rákkal vívott harcát. A TikTok-sztár 31 évesen távozott az élők sorából, búcsúvideóját a halála után tették közzé.

A TikTok-sztár Kimberley Nix
A TikTok-sztár, Kimberley Nix videóban búcsúzott követőitől 
Forrás: TikTok/Kimberley Nix

A TikTok-sztár, Dr. Kimberley Nix videóban búcsúzott követőitől

Saját halálát jelentette be a kanadai orvos egy szívszorító videóban a TikTokon, amelyet azután tettek közzé, hogy a 31 éves orvos távozott az élők sorából. 

"Helló követőim, ha ezt az üzenetet látjátok, békésen elhunytam"

 - mondja a felvételen Kimberley, aki szarkómával küzdött, és minden ezzel kapcsolatos tapasztalatát megosztotta a csatornáján. "Mindannyiótokat szeretlek, nagyon köszönöm ezt a csodálatos lehetőséget. A boldogság könnyeiben úszom, mert mindannyian segítettetek abban, hogy életem végén célt találjak" - folytatta. 

Az orvosnőnél 2021-ben diagnosztizáltak metasztatikus szarkómát, egy olyan lágyrész- vagy csontrákot, amely a test más részeire is átterjedt. Megosztotta, hogy milyen tünet utalt problémára: "Az én tünetem a lágyrészszarkóma leggyakoribb tünete volt. Minden teljesen normális volt - beleértve az összes laborértékemet is -, kivéve egy apró, de gyorsan növekvő csomót a bal lábamban." A borús prognózis ellenére Nixnek egészen az utolsó napjáig sikerült megőriznie pozitív életszemléletét, és gyakran posztolt arról, hogy miért hálás. A követőit letaglózta a doktornő halálának híre. 

@cancerpatientmd My journey here is over and i cant thank each and every one of you enough! You have all made me so happy and your comments and support are more than enough to have gotten anyone thriugh anything! If you wish, Please donate through my link in bio to sarcoma cancer research and follow my husband in his updates @LightestCheese 💕 #death #dying #palliative #sarcoma #undifferentiatedpleomorphicsarcoma #cancer #cancerpatient #md #resident #medschool ♬ original sound - Cancer Patient, MD

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.