Csomókban hullik Kim Kardashian haja: kopasz foltjait nehezen tudja elrejteni

Kim Kardashian
PA/Kim Kardashian - PA
hajhullás Kim Kardashian kopaszodás
Az elmúlt években Kim Kardashian rengeteg féle hajszínt kipróbált már, de úgy tűnik, a platinaszőke számára a befutó. Annak ellenére, hogy a stressz és a túlzott igénybevétel miatt csomókban hullik a haja.

Kim Kardashian hajszíne sokat változott az elmúlt időszakban. Az eredetileg barna hajú celeb sötét színét platinaszőkére változtatta, majd ikonikus hosszú haját rövidre, aztán vissza barnára, majd ismét platinaszőke és ezek közé becsúszott egy kis rózsaszín is. Ez a rengeteg változás bizony nem tett jót a hajának, aminek meg is lett az eredménye, információk szerint Kardashian haja csomókban hullik és kopaszfoltjai is vannak.

Kim Kardashian
Kim Kardashian ragaszkodik platinaszőke hajához
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Csomókban hullik Kim Kardashian haja

Az évekig tartó hajhosszabítások, a szörnyű festési munkák mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy az egykor dúshajú celeb ma már ritka, sérült hajtincsekkel rendelkezzen. Emellett pedig krónikus hajhullása is van, bennfentesek szerint a sok stressz miatt ez egyre súlyosabb.

A 43 éves milliárdos igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy ne látszódjon milyen rossz állapotban van a haja, parókákat visel, de ezek csak takarják a problémát, megoldani nem oldanak meg semmit. Az már egy jó kiindulás lenne, ha felhagyna azzal, hogy mindenáron platinaszőkére festeti a haját, de állítólag erről hallani sem akar. 

A csapatának nagyon kreatívnak kell lennie, hogy sikerüljön elfedni az összes kopasz foltot a fején

 - mondta az informátor.

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését

„Nagymama megpróbál vonzó maradni" - kötött bele nemrég egy kommentelő a 43 éves sztárba, akit valószínűleg nem hoznak zavarba a bántó megjegyzések - hozzászokott már a pályája során. Ráadásul olyanokból is akad bőven, akiknek tetszenek a megosztott képek: közel 900.000 lájkot kapott zsebelt be. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.