Anna hercegnő nem emlékszik mi történt vele, de a sérüléseit egy ló okozta

baleset Anna hercegnő Károly király kórház
Anna hercegnő balesetet szenvedett, továbbra is kórházban lábadozik, ám nem emlékszik, mi történt vele.

A 73 éves Anna hercegnő vasárnap este sérült meg a gloucestershire-i Gatcombe Parks birtokon történt balesetben. Károly király húga a bristoli Southmead kórházban lábadozik. Egyelőre nem tudni, hogyan szerezte sérüléseit, de várhatóan teljesen felépül. Sajtóértesülések szerint Anna hercegnő birtokára mentő érkezett, és a helyszínen el is látták a baleset után.

Anna hercegnő
Anna hercegnő nem emlékszik, hogy történt a lovas baleset
Forrás: WireImage/Royal Ascot 2024 - Tuesday

Anna hercegnő képtelen visszaemlékezni a történtekre, a palota és a család csak feltételezi, hogy mi történhetett. Annyi biztos, hogy a közelben lovak voltak, és a királyi orvosok szerint a fejsérülései arra utalnak, hogy egy ló feje vagy lábai okozhatták. A baleset idején a hercegnő lánya, Lánya, Zara Tindall és fia, Peter Phillips, valamint férje, Sir Laurence altábornagy a birtokon tartózkodott. A királyt és a királynét, valamint a hercegnő testvéreit, York hercegét és Wessex grófját, valamint unokaöccsét, a walesi herceget vasárnap este értesítették.

Károly király nővére ismert a lovak iránti szeretetéről, ő volt a királyi család első tagja, aki 1976-ban részt vett a montreali olimpiai játékokon, emellett 28 különféle lovakkal és állatokkal kapcsolatos jótékonysági szervezet királyi védnöke.

Anna hercegnő lemondta elfoglaltságait

Anna lemondta a hét hátralévő részére szóló elfoglaltságait. A palota szóvivője elmondta: „Az orvosok tanácsára Ő Királyi Felsége az előttünk álló hétre szóló elfoglaltságait elhalasztjuk. Ő Királyi Felsége elnézést kér mindenkitől, aki emiatt kellemetlenséget vagy csalódást érezhet. A japán állami látogatás a tervek szerint folytatódik, bár sajnos Ő Királyi Felsége nem tud részt venni a holnapi állami banketten."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.