Péniszméretek a nagyvilágban: a magyar férfiak büszkék lehetnek!

szerszám pénisz méret
Infografikán mutatjuk meg, hogy a világ egyes országaiban átlagosan mekkora szerszámmal rendelkeznek a férfiak. A magyarok előkelő helyet foglalnak el, a hatodik helyre “futottak be” Kolumbia után és Brazília előtt.

Infografikát készítettünk az átlagos péniszméretekről, hogy szemléltessük, a világ országaiban élő férfiak átlagosan mekkora pénisszel büszkélkedhetnek merev állapotban. A legkisebbek szerszáma 9,4 és 10,4 centiméter körül van, míg a legnagyobbal a szudáni pasik rendelkeznek, büszke 18,1 centiméterrel.

Péniszméretek a nagyvilágban
Péniszméretek a nagyvilágban
Forrás: Life.hu

Bizony, a magyar úriemberek is az élvonalba tartoznak, a hatodik helyen végeztek, de nem panaszkodhatnak a brazilok, az ausztrálok és a hollandok sem. A legkisebb szerszáma a thaiföldi férfiaknak van, őket csak kicsivel előzik meg a vietnámiak, és a dél-koreaiak.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.