Szerelmi bájitalok a vágyak fokozására – Ébreszd fel az érzékeket! - RECEPTEK

Healthy,Diet.,Romantic,Couple,Drinking,Smoothie,At,Kitchen,In,Tropical
Shutterstock - puhhha
Bájital szerelmi bájital vágy
Ha már az év leghosszabb éjszakáján nagy szerepet kapnak a szerelmi varázslatok, miért ne készíthetnénk olyan finomságokat, amelyek leginkább egy mágikus főzetre hasonlítanak, felébresztik a vágyakat és még az egészségre is hatással vannak? Összeszedtük a leghatásosabb szerelmi bájitalok listáját a vágyak fokozására.

Nemcsak az évezredes és évszázados hiedelmek tartják úgy, hogy egyes növények fokozzák a nemi vágyat, mára gyógyászati ismeretek is alátámasztják mindezt, sőt, a kutatók is előszeretettel foglalkoznak a témával. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhányat a szerelmi bájitalok közül, amik felébresztik a vágyakat ás fokozzák a hangulatot.

Szerelmi bájitalok a vágyak fokozására
Szerelmi bájitalok a vágyak fokozásárat
Forrás: Shutterstock/

Szerelmi bájitalok a vágyak fokozására

  • Szerelmi erő
    Hozzávalók: 30 g ginzeng, 30 g fahéj, 30 g vanília, 1 l víz 
    Elkészítés: áztassuk 15 napon át az elegyet, keverjük meg minden nap, majd szűrjük le és fogyasszuk pár órával az együttlétek előtt.

Ezért hatásos: a ginzeng hatásosságát a férfiasságra, a merevedési zavarokra, és mindkét nemnél a libidó növekedésére tanulmányok is alátámasztják, nem véletlenül fontos összetevője ez a gyökérnövény a potencianövelő készítményeknek. Fő eredményessége a stresszoldásban, és a nemi szervek vérellátottságának fokozásában rejlik.
 

Herbal,Tea,Drink,Is,Concentrated,Formula,,Healthy,Drinks,,Copy-space.
Szerelmi bájitalok a vágyak fokozására
Forrás: Shutterstock
  • Fűszeres élvezet
    Hozzávalók: 1 tk. gyömbér, 1 tk. máriatövis, 1 tk. koriander, 2. tk fahéj, 2 tk. szerecsendió, 2 tk. borsmenta, 1 vaníliarúd, kb. 1 l víz, rózsaszirom és méz tetszés szerint
    Elkészítés: forraljuk az alkotóelemeket 8-10 percig, majd fogyasszuk ízlés alapján melegen vagy hűtve. 
    Ezért hatásos: a gyömbért a ginzenghez hasonlóan szintén felpezsdíti a keringést, emellett élénkít, erőssége révén forrósággal önt el és stimulál.
Cup,Tea,With,Ginger,Cinnamon,Mint,And,Lemon.,Drink,Of
Szerelmi bájitalok a vágyak fokozására–A gyömbért a ginzenghez hasonlóan szintén felpezsdíti a keringést
Forrás: Shutterstock
  • Szexi smoothie
    Hozzávalók: 2 db avokádó, 1 db mangó, kb. 4 cm friss gyömbér, 1 citrom facsart leve, 2 ek. méz, 3 dl mandulaital
    Elkészítés: kanalazzuk ki az avokádó belsejét, kockázzuk hozzá a mangó húsát, reszeljük le a gyömbért, majd a további hozzávalókkal turmixoljuk krémesre.

Ezért hatásos: az avokádót az intim együttlétek vitaminjának nevezik a köznyelvben. A babérféle nemcsak energiával lát el, de kiváló antioxidáns forrás, vérbőségfokozó, és tartalmazza a libidónövelőként számon tartott B6-vitamint is. 

Avocado,Mango,Smoothie,On,Wooden,Background
Szerelmi bájitalok a vágyak fokozására–Az avokádót az intim együttlétek vitaminjának nevezik
Forrás: Shutterstock
  • Energetizáló nedű
    Hozzávalók: 2-3 db friss füge, 1 db banán, 2-3 dl mandula- vagy kókuszital, kb. 3 cm vaníliarúd
    Elkészítés: mixeljük össze az alapanyagokat, fogyasszuk tetszés szerinti napszakban, akár reszelt gyömbérrel megspékelve. 

Ezért hatásos: közismert vágyfokozó, termelékenységet támogató és feromontermelő a füge, ami értékes ásványianyag-tartalommal bír, rendkívül gazdag vasban, kalciumban, cinkben és káliumban.

Healthy,Breakfast,Figs,Smoothie,With,Banana,,Oats,,Yogurt,And,Honey,
Szerelmi bájitalok a vágyak fokozására–Közismert vágyfokozó, termelékenységet támogató és feromontermelő a füge
Forrás: Shutterstock
  • Illatos szörp
    Hozzávalók: körülbelül 3 bögrényi levendulavirág, 5 db citrom, 1 kg cukor, 1 l víz
    Elkészítés: távolítsuk el a növény szárait, mossuk meg a virágát. Tegyük egy lábasba az alaposan megmosott citrom héját és levét, valamint a cukrot és vizet, és addig forraljuk, amíg szirupos állagot nem kap. Ezután vegyük le a tűzhelyről, adjuk hozzá a levendulát, és lefedve pihentessük akár egy teljes napig. Szűrjük át a masszát, forraljuk újra, végül töltsük steril és forró üvegekbe.
Lemonade,With,Lemons,And,Lavender.,A,Refreshing,Low,Alcoholic,Drink
Szerelmi bájitalok a vágyak fokozására–A kivételes illatú levendula nyugtató hatásának köszönhetően segít megteremteni az intim hangulatot
Forrás: Shutterstock

Ezért hatásos: a kivételes illatú levendula nyugtató hatásának köszönhetően segít megteremteni az intim hangulatot. A gyógynövényből készült olaj vágykeltő, fokozza a véráramlást, erőteljesen hat az érzékekre és felébreszti a női szexualitást.

Vágyfokozó csemegék
Érdemes tudni, hogy az ehető és iható vágyfokozók kétféleképpen hathatnak: közvetlenül, azzal, hogy az agyban beindítják az olyan régiókat, melyek az érzelmekért, örömérzésért, aktivitásért és szexuális izgalomért felelnek, közvetetten pedig pusztán azzal, hogy érintkeznek az ajkunkkal, nyelvünkkel, nyálkahártyával. Az ezeket a területeket érzékenyítő legfőbb alapanyag a csili, ami vérbőséget okozva képes serkenteni a libidót. Emellett sok egyéb növény tartalmaz olyan anyagokat, melyek a központi idegrendszer szexuális aktivitásáért felelős részeit indítják be, továbbá az ivarszervek éberségét erősítik. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.