Shannen Doherty rettegett az újabb kemoterápiától: "Az a gondolat, hogy ezt újra át kell élnem, tönkretesz"

Stand Up To Cancer Marks 10 Years Of Impact In Cancer Research At Biennial Telecast - Arrivals
FilmMagic/Stand Up To Cancer Marks 10 Years Of Impact In Cancer Research At Biennial Telecast - Arrivals - Axelle/Bauer-Griffin
kemoterápia Shannen Doherty rák
A színésznő három héttel a halála előtt nyilatkozott arról, hogy retteg egy újabb kemoterápia gondolatától. Shannen Doherty tudta, hogy ezek a kezelések hosszabbítják meg az életét, de nem akart újra kórházba menni.

A Beverly Hills 90210 sztárja, akit először 2015-ben diagnosztizáltak mellrákkal, őszintén beszélt a kemoterápiás kezelés újrakezdéséről három héttel a halála előtt a Let's Be Clear podcast június 24-i epizódjában. Shannen Doherty többek között arról is vallott, hogy nagyon nehéz év van mögötte, a betegsége és a férjével való válási procedúra is nagyon megviselte.

Shannen Doherty
Shannen Doherty rettegett egy újabb kemoterápia gondolatától
Forrás: Getty Images/MEGACON Orlando 2024

Shannen Doherty rettegett az újabb kemoterápiától

A podcastben őszintén elmondta, hogy tisztában van vele, az élete múlhat egy újabb kemoterápiás kezelésen, de már a gondolattól is rettegett, hogy újra kórházba kell mennie. 

Vissza kell mennem kemoterápiára, és ez nagyon nehéz. Az a gondolat, hogy ezt újra át kell élnem, tönkretesz. Igen, tudom, hogy negyedik stádiumú vagyok, és igen, tudom, hogy ez nagyon komoly, de amikor kórházba kell menned, elaltatnak, az egészen másképp válik nagyon valóságossá

 - mondta a színésznő, aki végül július 13-án családja körében távozott az élők sorából.

A 'Beverly Hills 90210' és a 'Bűbájos boszorkák' sztárja hosszú évek óta küzdött a rákkal. 2015-ös diagnózisa után a daganat évekkel később Shannen Doherty agyára is átterjedt, nemrég meg is műtötték. A színésznő magánélete eközben romokban hevert: a válókeresetet a férj adta be 11 év házasság után, amit a színésznő kudarcként élt meg, és azt mondja, csak mostanában tért teljesen magához. A színésznő szerint Iswarienko akadályozta a válás folyamatát, mert nem akarta, hogy ő pénzhez jusson. Doherty a betegsége miatt ugyan keresőképtelen volt az utolsó hónapjaiban, de hatalmas örökséget hagyott maga után.

A színésznő és a fotós Kurt Iswarienko válása 2023 áprilisa óta húzódott már. Shannen azt állította, férje nem működik együtt a bírósággal. Nem ad át fontos pénzügyi adatokat, sem a leltárt azokról a munkáiról, amelyeket a házasságuk alatt készített, és ahhoz szükségesek, hogy megállapítsák, mennyi tartásdíjat kell fizetnie súlyos beteg feleségének. Doherty szerint a Kurt csak arra várt, hogy meghaljon, ám ezt a férfi ügyvédje határozottan tagadta.

Shannen Doherty nem készült fel a halálra, még vágyott a szerelemre

Az 53 éves színésznő súlyos betegsége ellenére és annak tudatában, hogy már nincs túl sok ideje hátra, szerette volna megtalálni az igaz szerelmet. Shannen Doherty egy podcastben beszélt az érzéseiről pár napja.

„Azt hiszem, egy magamfajtának nehéz (megtalálni a szerelmet), véleményem szerint azért, mert nehéz úgy randizni valakivel, hogy tudod, hogy nem sok időtök van együtt" — vallotta be őszintén Shannen a műsorban, majd így folytatta: „Nem hiszem, hogy a férfiak ugyanolyan jól kezelnék a halált és a betegséget, mint a nők. Szóval, azt hiszem, nagyon nehéz eset vagyok.”


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.