Victoria Beckham hatalmasat változott: nem számolja a kalóriákat és szívesen borozik

Victoria Beckham
Getty Images -
diéta kalóriaszámolás David Beckham bor Victoria Beckham
Bár a mai napig nagyon megválogatja mit eszik, lazul az énekesnő fegyelme. Victoria Beckham elárulta, egy-egy pohát borra olykor elcsábul.

Bár Victoria Beckham a mai napig fegyelmezetten étkezik, már nem figyel oda mániákusan a kalóriabevitelére. Olyannyira nem, hogy ha megkívánja, egy-egy pohár bort is elfogyaszt. Az 50 éves sztár azt állítja, már nem érdekli, hogy az emberek mit gondolnak a külsejéről és nem rendel alá mindent a kinézetének. 

Victoria Beckham
Victoria Beckham újabban egy-egy pohár bort is megenged magának
Forrás: Northfoto

Victoria Beckham 50 évesen is topformában van

Persze az énekesnő nem hagyta el magát, sőt, a négygyermekes édesanya teste a Grazia címlapján hihetetlenül tónusosnak tűnik, Vic egy nyitott blézert alatta csipke melltartót visel a képen. 

A fotót látva meglepő, hogy úgy nyilatkozott, ő azért nincs elragadtatva a kinézetétől, ám volt, hogy szégyellte is.

 Soha nem panaszkodtom a kinézetem miatt, de bevallom, volt, hogy nem érzem elég magabiztosnak magam ahhoz, hogy bikiniben üldögéljek a tengerparton és nézzem, ahogy a gyerekeim szaladgálnak. 

Túl rövid az élet a kalóriaszámolgatáshoz

A Spice Girl énekesnője a címlapinterjúban arról is beszélt, hogy természetesen fegyelmezetten eszik, rendszeresen edz, de ma már úgy véli, túl rövid az élet a kalóriaszámolgatáshoz.

Így nézek ki. Keményen dolgozom, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. De egy-egy pohár bort szívesen megiszom: szeretem, még akkor is, ha sok kalória van benne 

- nyilatkozta. 

Victoriának igen jó a monotóniatűrése

Korábban Victoria férje, David elárulta, hogy a négygyerekes anyuka 25 éve MINDIG ugyanazt - grillezett halat és párolt zöldségeket - evett. Hozzátette, mivel ő imád főzni és kísérletezni a konyhában, nehezményezte, hogy az egészségfanatikus felesége szinte soha nem kóstolta meg alkotásait. Egyetlen alkalom, amikor belekóstolt abba, ami a tányéromon volt. Ekkor volt várandós Harperrel. Ez volt az egyik kedvenc estém. 

Victoria korábban bevallotta, hogy nem eszik olajban, vajban vagy szószban főtt ételeket, és nem eszik vörös húst és tejterméket sem fogyaszt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.