Így december táján egyre több süteményt készítünk, amivel egészen addig nincs gond, míg maradéktalanul el nem fogynak. A félig megszáradt piskóta vagy bejgli is újrafelhasználható, ha rakott sütit készítesz belőle.
Hasonlóan a rakott főételekhez, a variációk száma itt is végtelen: a különböző, piskóta alapú süteményeket darabokra szaggatva pudinggal és gyümölcsökkel rétegezheted, majd a hűtőben várd meg, míg összeérnek az ízek, a bejglit pedig kivajazott tepsiben mákos-gyümölcsös tejjel és lekvárral leöntve sütheted újra ehetővé. A rátok maradt olyan száraz sütik, mint a zserbó, almás pite, bukta vagy mákos patkó segítségével máglyarakást is készíthetsz - így kiflit sem kell venni, és a maradék sütemények sem a szemétben landolnak. Másik kreatív megoldás száraz sütimaradékok eltüntetésére a csokigolyós módszer: a száraz maradékot morzsáld-törd össze apróra, keverj hozzá némi rumot és pikáns lekvárt, majd hagyd egy órát állni a hűtőben. Később formázz a masszából golyókat - akár meg is töltheted őket meggyel -, majd mártsd őket olvasztott csokiba, hihetetlenül finom édesség lesz a végeredmény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.