Öltöztesd tavaszi, zöld köntösbe kedvenc rizottódat

Mint legutóbbi cikkünkben megírtuk, a medvehagymát salátába is teheted, de készíthetsz belőle szendvicskrémet, pesztót, krémlevest, pogácsákat, kenyeret és finom egytálételeket is. Érdemes hát kipróbálni még mielőtt kifut a piacokról.
Mivel az egyik legfinomabb olasz étel a rizottó, így most zsenge, zöld, tavaszi köntösbe öltöztetjük. A könnyű, de elegáns medvehagymás rizottó ráadásul viszonylag könnyen elkészíthető. A receptért kattints ide!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.