Szeretünk leülni egy finom étel, egy szépen megterített asztal mellé, és elfogyasztani valami olyan különleges fogást, amit otthon egészen biztosan nem készítünk el, és nem tálalunk feldíszítve.
„A jázmin, az ibolya és az árvácska új alapanyagként szerepelnek a gasztronómiában. Ezekből a virágokból nagyon bonyolult, parfüm eljárással természetes esszenciát lehet kivonni, amely különleges ízt és illatot ad. A gasztronómia manapság a vendég minden érzékszervére, nem csak az ízlelőbimbóira akar hatni, így jó érzés ránézni például a tányéron fekvő árvácskára. Mindegyik virág szép, de nem mindegyik ehető, ezért óva intek mindenkit, hogy bármelyiket jóízűen elfogyassza. Csak bevizsgált, bio vagy öko kertészetből származót javasolok fogyasztásra, amelyek nincsenek kitéve a környezetei hatásoknak, az út mellett szedhetők ártalmasak"
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.