Jégvarázs forró csokoládé

Forrás: Shutterstock -
karácsony recept Jégvarázs forró csokoládé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell félned, ettől az italtól nem fog a szívedre ülni a jég. Bár ez csupán egy egyszerű forró csokoládé recept, egy kis trükk segítségével, igazi elmaradhatatlan része lesz az ünnepi készülődésnek, és a karácsonyi reggeleknek.

Hozzávalók

  • 4 csésze tej
  • 1 evőkanál vanília kivonat
  • 1 csésze tört fehér csokoládé
  • Kék ételfesték
  • Tejszínhab - opcionális
Jégvarázs forró csokoládé Forrás: Shutterstock

Elkészítés

Egy nagy edényben, keverd össze a tejet, a fehér csokoládét, majd főzd össze kis lángon, amíg a csoki teljesen fel nem olvad. Fontos, hogy ne forrald fel! Ezután vedd le a tűzről, add hozzá a vanília kivonatot és a kék ételfestéket. Forrón tálald, tejszínhabbal, esetleg cukorszórással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.