Hozzávalók
Tócsnihoz:
Káposztasalátához:
Elkészítése
Tócsni:
A zellergumót lereszelem, hozzáadom a zablisztet vagy az otthon megőrölt zabpelyhet. Beleütöm a tojást is, megsózom, borsozom. A kis kockára vágott száraz kolbászt, és a szintén apróra vágott póréhagymát is hozzáadom. Kerül a tésztába egy kevés vaj és zúzott fokhagyma. Az apróra vágott petrezselymet is belekeverem. Apró lepényeket formázva, kevés étolajban ropogósra sütöm. Tálaláskor tejfölt adok mellé.
Káposztasaláta:
A vékonyra szeletelt fehér káposztát, a karikára vágott póréhagymát sóval, frissen őrölt borssal ízesítem. Megcsepegtetem ecettel, hozzáadom a reszelt friss gyömbért, és belekerül a chili is. Adok hozzá sötét szójaszószt. Összekeverem, és egyszer kétszer megroppantom.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.