Kivis-görögdinnyés pálcikás csoda
A dinnyét és a kivit külön-külön turmixold simára! Öntsd a dinnyepépet a fagylaltformákba úgy, hogy hagysz a tetejükön kb. egyharmad résznyi helyet, ezután tedd be az egészet mélyhűtőbe! Ha a pép megszilárdult, jöhet rá a leturmixolt kivi, illetve az újabb fagyasztás. A végleges állag elérése után már fogyaszthatod is ezt a frissítő, ízletes vitaminbombát.
Édes mangós csábítás
Verd a tejszínt kemény habbá, ezután öntsd hozzá a sűrített tejet és a vaníliakivonatot, majd keverd őket krémesre! Ha előregyártott mangópéppel dolgozol, csak add a masszához, ha viszont magad turmixolod le a gyümölcsöt, a kész pépet nyomkodd át szűrőn, hogy a durvább rostoktól megszabadulj! Dolgozd össze az egészet, majd minimum 4 órán át fagyaszd fogyasztás előtt!
Frissítő matchagömbök
A tejszínt verd kemény habbá, majd lassú fokozatú keverés mellett öntsd hozzá a sűrített tejet és a vaníliakivonatot! Magas fokozaton verd sűrűvé az egészet, ezután szórd bele a matchaport, és keverd, amíg egyenletes zöld masszát nem kapsz! Tálalás előtt legalább 6 órán át tárold zárható dobozban a mélyhűtőben!
Vegán vaníliaálom
Ha nincs előregyártott vegán sűrített tejed, egy lábosban keverj össze kb. 2 csésze növényi tejet 1 csésze cukorral, majd, miután a cukor a kevergetés során feloldódott, lassú tűzön sűrítsd az egészet kb. 1 órán át!
Ha ezzel megvagy, verd habosra a kókuszkrémet, ezután add hozzá a többi összetevőt és dolgozz a masszán addig a robotgéppel, amíg sűrű, gazdag állagú krémet nem kapsz! Tálalás előtt legalább 6 órán át tárold mélyhűtőben!
Pálcikás Piña Colada
Mi sem egyszerűbb: tedd az összes hozzávalót a blender kelyhébe, majd turmixold őket simára! Ezután töltsd a masszát jégkrémformákba, és hagyd szilárdulni kb. 3-4 órán át!
Nyitókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.