A piskóta kétségkívül az egyik legegyszerűbb sütőben süthető tésztafajta a világon, és általában ez az első sütemény, amit a cukrászvénával megáldott gyerekek felnőtt segítséggel elkészítenek – viszont az is igaz, hogy ez a tészta okozza a legtöbb csalódást és bosszúságot. Gyakorta nem emelkedik meg; ha mégis, akkor összeesik; ha pedig megőrzi a formáját, két napon belül élvezhetetlenné válik.
Ha azonban belecsempészel egy egyszerű, mégis nagyszerű összetevőt, mindezt megelőzheted: ez nem más, mint a vaj.
Hozzávalók:
Ha kíváncsi vagy a receptre, olvasd el a Mindmegette cikkét!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.