A császármorzsa igazi ízorgia, van benne minden, amitől az ember elalél.
Keverd össze egy tálban a lisztet, a darát, a tejet és a mazsolát. Éjszakára tedd be a hűtőbe.
Másnap keverd hozzá a sót, a cukrokat, a citromhéjat és a tojások sárgáját. A végén forgasd bele a felvert fehérjéket.
A bekevert tészta felét egy olajjal kikent palacsintasütőben süsd pirosra és fordítsd meg. Sütőlapáttal tépkedd csíkokra.
Majd süsd ki ugyanígy a másik felét is a tésztának. Tálald lekvárral és porcukorral - írja a Ripost.
Ezek is érdekelhetnek:
Több ezer éves történetre tekint vissza a magyarok kedvenc desszertje
Íme, a tökéletes francia omlett titka: így lesz fantasztikusan krémes
Híres emberek, híres ételek: vajon miért éppen róluk nevezték el a magyar konyha büszkeségeit?
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.