A legjobb óévbúcsúztató bulik

buli parti szilveszter klub tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tánctemplomok, jamaicai ritmusok, erotikával túlfűtött tangó és hamisítatlan örömzene: a klubok és a partiszervezők idén is remek ötletekkel rukkoltak elő, hogy a küszöbön álló szilvesztert egy hatalmas bulival ünnepelhesd a barátaiddal. Ha szeretnél forró dallamokra áttáncolni 2013-ba, a Life.hu összegyűjtötte a legizgalmasabb helyszíneket egy pezsgőmámoros éjszakához, így garantált, hogy vidáman és tele energiával indíthatod az újévet.

Szilveszteri bulitippjeink a fővárosban

1. Utazz télből a nyárba - a "mosolygós" Maffiával

Ha szeretnéd az idei szilvesztert a napfény, a béke és a szeretet jegyében ünnepelni, az újév alkalmával a budapesti klub a lüktető ritmus színtere lesz, ami szinte mágikus erővel készteti közönségét a táncra. Az idén 7. születésnapját ünneplő reggae és dancehall stílusban utazó banda mára az egyik legütősebb koncertzenekarrá nőtte ki magát. Formabontó felállásának és eklektikus hangzásvilágának köszönhetően az Irie Maffia az elmúlt években szinte az összes nagy hazai fesztivál rendszeres résztvevője volt, ám a zenekar külföldön is rendkívül népszerű. Az "irie" jamaicai nyelven mosolygóst jelent, a legeredetibb ragga-hanggal büszkélkedő MC Columbo és csapata szilveszterre ismét fergeteges szórakozást ígér.
Bővebb infó: http://music-club.barbanegra.hu/

Thinkstock
Thinkstock

2. Kínáld fel szellemed a Nagy Bagolynak

Budapest szívében van egy hely, ahol megelevenedik a bábeli rengeteg, és amit akkor sem akarsz elhagyni, ha felvirrad a hajnal. A romszórakozóhely idén szilveszterkor sem ígér mást, mint egyedülálló hangulatot és önfeledt tombolást, mindezt a "Baglyok Éve" szellemében. A 18 órán át tartó grandiózus rituális átalakuláson te is felkínálhatod a tánc és a szórakozás áldozatával szellemed a Nagy Bagolynak. A másnap délutánig tartó megaszeánsz levezetésére a ház sámánjai hivatottak, és zenei ízlésedtől függően 4 különféle tánctemplomban áldozhatsz a zene oltárán. Ha valami igazán különleges estére vágysz, szilveszter éjszakáján neked is ott a helyed!
Bővebb infó: http://instant.co.hu/

A Life tippje:

Idén szilveszterkor kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb koncertek széles palettájáról - a Millenárison az Intim Torna Illegál, a Gödör Klubban a Besh o droM lép fel, a Művészetek Palotájában pedig meghallgathatod Presser Gábor és az Amadinda Ütőegyüttes ünnepi műsorát.


3. Íz- és időutazás a Gellért-hegy lábánál

A több évtizedes hagyománnyal rendelkező patinás szálloda felejthetetlen óévbúcsúztató mulatságot ígér. A Szinetár-Bereczki páros koncertje tökéletes ráhangolódás a felhőtlen szórakozásra, és a Zeneterem is különleges meglepetéseket tartogat: egy varázslatnak köszönhetően szilveszter éjszakájára ébred fel hosszú álmából Csipkerózsika, hogy elrepítsen a '30-as évek swingkorszakába. Éjfél után időutazhatsz a nosztalgia világába is, ahol B. Tóth László keveri a '70-es, '80-as és '90-es évek legnépszerűbb diszkózenéit. A két színpadon olyan sztárfellépők gondoskodnak a kitűnő hangulatról, mint a Quantum XXL és a Hot Jazz Band, miközben a humor nagyágyúja, Hajós András poénbombákkal felfegyverkezve ostromolja a közönséget.
Bővebb infó: http://www.gellertszilveszter.com/szilveszteri-program/

4. Táncolj vörösben és feketében

Szeretnéd, hogy az idei szilveszter igazán emlékezetes legyen és egy fantasztikus bulira vágysz? Töltsd az év utolsó napját Budapest egyik leghangulatosabb pontján, ahol ezen az estén minden a szerelemről és a lüktető érzelmekről szól. Az éjszaka garantáltan felejthetetlen pillanatairól a vérpezsdítő latin dallamok és az argentin tangó szenvedélye gondoskodik, Josip Bartulovic és Kulik Johanna táncmesterek előadásában. Az ünnepi alkalomra ezúttal a környezet is szemet gyönyörködtető vörös-feketébe öltözik, a szilveszteri menüajánlatban pedig e két színben pompázó, nem mindennapi kulináris csábítások várnak. Bulizz az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereire a Kopaszi-gáton, és köszöntsd önfeledt örömmel az újesztendőt.
Bővebb infó: http://www.slagerklub.hu/

Thinkstock
Thinkstock

Szilveszteri bulitippek vidéken

Űzd el a "gonosz erőket" Hajdószoboszlón

Különleges módon ünneplik az év utolsó napját az alföldi fürdővárosban. A néphagyomány szerint a csikósok tudománya egy 17. századi szilveszteri esemény emlékét őrzi, amikor is a helyiek ostorpattogtatással és kolompszóval zavarták el a várost megtámadó törököket. Hajdúszoboszlón e hagyomány ápolására rendezik meg minden évben a "Szilveszteri Csergetést", ahol tűzzsonglőrök és csikósok űzik el a "gonosz erőket", és az ünnepi tűzijáték után olyan sztárfellépők dalaira engedheted ki a fáradt gőzt, mint Kasza Tibor és Solymos Tóni. Ha még ennél is többre vágysz, mi más lehetne lazítóbb élmény, mint elmerülni a habokban, és a legmenőbb slágerekre táncolni egy élményfürdőben? Ünnepeld az óév utolsó pillanatait exkluzív környezetben, és ha koktélrajongó vagy, a szexi bártenderek jóvoltából első osztályú szomjoltókat is kóstolhatsz.
Bővebb infó: http://hajduszoboszlo.hu/

Szabadtéri koncertek kifulladásig

Ha úgy döntesz, hogy idén szívesebben töltenéd a szilvesztert szabad ég alatt, egy finom gőzölgő ital társaságában, Szentendre belvárosa parádés programmal vár, hogy aztán 2013-ban is folytathasd a mulatságot. A Fő tér szabadtéri színpadán este 10 órától kezdődik a Presszó Tangó Libidó örömzenéje olyan zenei stílusok kavalkádjával, mint a ska, a punk, a folk és a sanzonrock, így a fantasztikus hangulat garantált.
Bővebb infó: http://szentendreadvent.hu/

A Life tippje:

Az év utolsó napján szinte minden városban szerveznek szabadtéri bulikat - a váci Főtéren DJ Dominique pörgeti a lemezeket, Veszprémben Roy és Ádám, Szegeden a Kiscsillag ad ingyenes koncertet, míg a debreceni Kossuth téren közösen búcsúztathatod az óévet a Mystery Ganggel és Tolvaj Renátával.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.