Fásy a titkos szobában, a játszóházban sonkákat pácol és érlel.
"Ez az én titkos helyem, ezt még nem látta senki, itt tevékenykedem, amikor szabad vagyok. A sonkakészítésnek nagy tradíciója van és sokáig kell gyakorlatozni, hogy tökéletes legyen, hiszen a világ legfinomabb sonkáit is kikísérletezik. Nekem is van egy sonkám, a Fásy sonka" - mesélte Ádám.
A mulatóskirály elárulta, hogyan pácolja a sonkát majd a füstölőkamráját is bemutatta.
"Nem annyira nehéz dolog ez, csak türelem kell hozzá, mert hat hétig sóban kell állni a húsnak, hogy megfelelően konzerváljuk. A mediterrán országok levegőztetéssel érlelik, mi magyarok füsttel. Íme az én füstölőm. Szilárd barátom ez rendben van, ugye, azért ez egy komoly dolog?" - tette fel a kérdést Sági Szilárdnak, aki elismeréssel szólt a profi felszerelésről.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.