Megvan az év étterme

Az elismerést a hétfő este megrendezett Hennessy-Dining Guide Év étterme díjátadó gála keretében vette át az étterem konyháját vezető Szulló Szabina és Széll Tamás.
A Gerbeaud Házban működő, Michelin-csillaggal is rendelkező nemzetközi hírnevű Onyx 2011 után idén második alkalommal érdemelte ki az elismerést – írja az Origo.hu.
Az év tíz legjobb étterme közé került az Onyx mellett az Arany Kaviár, a Borkonyha, a Costes, a Csalogány 26, a Fausto's, a Nobu, a Salon, a Zona, valamint egyedüli vidékiként a székesfehérvári 67 nevű étterem is.
Vajda Péter, a Dining Guide étteremkalauz főszerkesztője a díjazott éttermekről szólva kiemelte, hogy az alapanyagok, nyersanyagok minősége mellett kiemelt jelentőségű az elkészítés szakszerűsége, a tradíciók és a modern konyha-technológiák vegyítése, az innováció, a tálalás, a harmónia és a kreativitás. A díjazott éttermek kiválasztásánál értékelték a szervizt és az ár-érték arányt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.