A chocoMe-t nem most először díjazták, eddig már 15 különféle elismerést gyűjtött be, de a mostanival lépett hivatalosan is a világ legjobb csokoládékészítői közé. Az International Chocolate Awards díjait jelentőségükben a Michelin-csillagokhoz hasonlítják, míg a versenyt jellegében a Bocuse d’ Or-hoz.
A legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők, sommelier-ek és séfek alkotta nemzetközi zsűri a nemrég bevezetett Raffinée termékcsalád egy tagját, a fahéjas tejcsokoládéval bevont piemonte-i mogyorót találta méltónak az ezüstéremre.
“A díj rangja rendkívül megtisztelő, és nemcsak a magyar chocoMe-nek, hanem az egész hazai csokoládékészítésnek szól” – mondta Mészáros Gábor chocolatier, aki a firenzei dóm szomszédságában, a Medici Riccardi-palotában vehette át a minap rangos elismerést.
"Érdemes megemlíteni, hogy egy hónappal korábban a Raffinée termékcsalád csomagolódobozát díjazták Milánóban az ugyancsak egyik legrangosabbként jegyzett nemzetközi dizájnversenyen, az A' Design Awards-on, míg most a tartalmát. A forma és tartalom ezúttal tökéletesen harmonizál, és nagyon reméljük, hogy ezt a fogyasztók is díjazzák, hisz értük élünk, őket szolgáljuk” – tette hozzá a chocoMe alapítója.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.