Ismét aranyérmes a magyar pálinka

Forrás: Facebook/ Agárdi Pálinkafőzde -
győzelem magyar pálinka főzőverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez igen! A 2015-ös Destillatán 163 érmet nyertek magyar párlatok. 

A pálinkák, likőrök, whiskyk és egyéb párlatok legrangosabb európai versenyén 14 ország több mint 1500 tétele versenyzett.

Forrás: Facebook/ Agárdi Pálinkafőzde

6 Év Párlata, 7 arany-, 62 ezüst- és 88 bronzérmet nyertek el a hazai pályázók. A verseny legnagyobb elismerését is magyar főzdének ítélte a zsűri: az Agárdi Pálinkafőzde lett az Év Párlatfőzdéje, és az egyik alapító-tulajdonosa, Vértes Tibor pedig az Év Főzőmestere.

Mi alapján döntenek?

A Destillata bírái mindannyian vizsgázott szakemberek. A kóstolóbizottságok a főzdék által nevezett mintákat négy szempont alapján értékelik: illat- és íztisztaság, a gyümölcs karakteressége és a harmónia, az összbenyomás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.