Puzsér belekötött Benkőbe - Benkő most visszavág

Forrás: facebook/Benkő Dániel -
Benkő Dániel videó Puzsér Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy régi videó látott napvilágot, amelyen Puzsér Róbert interjúzik a pucérkodásáról ismert lantművésszel. 

A videó sok évvel ezelőtt készült. Puzsér próbálja meginterjúvolni Benkőt, de a beszélgetés rögtön a felvétel első néhány percében vitává hevül riporter és alanya között.

Benkő Dániel a Borsnak küldte el a felvételt, és elárulta, mi a célja vele: "A videó közreadásával szeretném Puzsér Róbert szemét felnyitni, hogy van mersze médiaszemélyiségnek nevezni magát, ha szórakozni nem nagyon lehet rajta, csak sírni. A felvétel bizonyíték arra, hogy Puzséron már akkor sem lehetett nevetni, amikor még képernyőre sem került, kikacagni legfeljebb. Mielőtt Puzsér Róbert elkezdte volna a pályáját, felkeresett, hogy ingyen és bérmentve segítsek neki, és legyek partnere egy beszélgetős műsorban. Szívesen elvállaltam, mert mindig támogatom a fiatal generációt. Azonban már a beszélgetésünk elején elszaladt vele a ló, ahogy felül akart kerekedni rajtam mint riportalanyon, és belekötött a gondolataimba. Helyre kellett tennem a palit, de csak egyre jobban felpaprikázta magát. Sajnos azóta is egy humorát vesztett deli legény maradt."

Forrás: Facebook/Benkő Dániel

A lantművész arról is meg van győződve, hogy Puzsérnak is inkább boldogságot kellene sugallnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.