Ezek lettek a legjobb magyar éttermek

Fotó: Hajdú D. András [origo] -
étterem Gault&Millau
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent a Gault&Millau magyarországi étteremkalauza. Kiderült, melyek lettek a legjobb éttermek.

Éttermeket, borászatokat és szállodákat rangsorolt a Gault&Millau kalauz. A tesztelők elsősorban a szakácsok teljesítményék veszik figyelembe: fontos az alapanyagok minősége, frissessége, a kreativitás, a tálalás, és természetesen az ár-érték arány -tudtuk meg a Táfelspiccről.

Miguel Rocha Vieira, a Costesnek, Magyarország első Michelin-csillagos éttermének a vezető séfje Fotó: Hajdú D. András [origo]

Íme, a rangsor!

A tíz legjobb étterem Magyarországon

1. Costes Restaurant (Budapest)
2. Onyx (Budapest)
3. ZONA Bisztró (Budapest)
4. Alabárdos Étterem (Budapest)
5. Borkonyha (Budapest)
6. Laci!Konyha! (Budapest)
7. Olimpia Vendéglő (Budapest)
8. Salon Restaurant (Budapest)
9. Arany Kaviár Étterem (Budapest)
10. Babel (Budapest)


A listán olvasható éttermek közül több elnyerte a Dining Guide zsűrijének tetszését is. Erről ITT olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.