"Sikerült egy olyan technológiát fejleszteni, hogy természetes eljárással a borból el tudjuk távolítani az alkoholt. A száraz borok cukortartalma gyakorlatilag nulla, és a borokban nagyon hasznos alkotóelemek vannak. De ha benne van az alkohol, az ember nem tud vezetni, nem tud sportolni. A cukorbetegekről nem is beszélve, a borban hiába kevés a cukor, az alkohol le tudja ütni a cukrot nagyon mélyre."
"Csináltunk cukormentes kólát is. A miénk steviával készült, a világon mi csináltunk először színtiszta steviakólát. Ha ezt felhígítom felesbe finom vörösborral, amiből kivontuk az alkoholt, akkor kapok egy nulla kalória, nulla szénhidrát VBK-t."
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.