Kefir elkapta a szusi készítés lényegét: “Ügyelni kell, hogy nedves legyél”

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
szusi Kefir Japán tanfolyam gasztronómia konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan Kefir végzettsége szakács, de a japán konyha rejtelmeit eddig nem ismerte. Most kapott egy kis ízelítőt a szusi készítéséből, nézd meg, hogyan birkózott meg a feladattal.

A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté elkísérte Kefirt egy szusi készítő minitanfolyamra. Rögtön kiderült, hogy a szakács végzettségű énekes nem igazán ismeri a tekercsek titkát, de hamar sikerült megfognia a lényeget: "Ügyelni kell, hogy nedves legyél" - mondta Kefir! Nézd meg, hogyan sikerült megbirkóznia a feladattal immár a készítés rejtelmeinek birtokában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.