Ételeket fotózni nem egyszerű, rengeteg trükköt kell alkalmazni, hogy a leves melegnek tűnjön, a zsemle frissnek, a saláta pedig üdének. Robbie Postma séf és Robert Harrison fotós viszont nem akartak hagyományos képeket készíteni az ételekről, ehelyett inkább egy teljesen szürreális ábrázolásmódot választottak: az emberi arcon mutatják be a menü hozzávalóit. Láthatunk kávébabbal beborított embert, vagy éppen tejszíntől csöpögő arcot, kihulló gránátalmákat a modell szájából. Az eredmény sokkoló, és nem mindennapi, de sok munka kellett a képek előállításához. Minden egyes cukorszem egyenként került fel a modell arcára, egyáltalán nem alkalmaztak ugyanis fotómanipulációt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.