Nemrég új vlogot indított Iszak Eszti: a Top 8-ban a világ érdekességeiről mesél. Az interaktív műsorban divatról, gasztronómiáról és egyéb bizarr dolgokról lesz szó. Legutóbb például vendégével, Sass Danival kóstolt különböző meghökkentő fogásokat, köztük a száznapos tojást.
„Ez a tojás nyers, ráadásul száz napig rohasztják, emiatt elkezd ilyen gumiállagot felvenni. Van egy kicsit rohadt szaga is” – idézi a fiatal gasztroblogger szavait a Blikk.
Iszak Eszti nem félt megkóstolni a bizarr ételt, és mint kiderült, még ízlett is neki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.