Köldökből sajt? Igen, ez már lehetséges. Christina Agapakis és Sissel Tolaas művészek bizarr kísérletet végeztek. A Victoria and Albert Museum kiállításán láthatóak az alkotásaik, amelyek a legjobb indulattal is igencsak bizarrnak nevezhetők.
Öt híresség lábujjáról, hónaljáról és köldökéről vettek kenetet, a baktériumokat tejbe oltották, ebből pedig sajtot készítettek. A Daily Star cikke szerint David Beckham focicipőjéből is vettek mintát.
Sajtból sem egyfajtát készítettek, van köztük például mozzarella és cheddar is. A provokatív kísérlet egyik célja az volt, hogy megmutassák az alternatív élelmiszerekben rejlő lehetőségeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.