Tizenegy, a koronavírus elleni védőoltást kapott egy férfi: így érzi most magát

Forrás: Shutterstock -
védőoltás covid oltás India koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai férfi a feljegyzései szerint 11 vakcinát kapott, de az biztos, hogy legalább 8 adagot.

Megdöbbentő esetről számolt be a BBC. A 65 éves, indiai Brahmdeo Mandal 2021-ben nyolcszor kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, pontosabban legalább nyolcszor, de lehet, hogy összesen tizenegyszer.

A nyugdíjas férfi azt vallja, hogy neki a vakcinák segítettek abban, hogy elmúljanak fájdalmai, és egészséges maradjon, miközben semmilyen mellékhatást nem tapasztalt -írja a BBC.

Az egykor postásként dolgozó férfi a múlt héten bukott le, amikor már a 12. oltását kapta volna. Volt olyan is, hogy Mandal félóra különbséggel adatott be két oltást ugyanazon az oltóponton. A férfi feljegyzései azt bizonyítják, hogy

február és december között 11 alkalommal vette fel a vakcinát, és akár 100 kilométert is képes volt megtenni azért, hogy fel tudja venni az újabb adagot, a regisztrációhoz pedig különféle személyi igazolványokat használt.

Mandal egyébként január 16-án kapta az első védőoltást, és két helyben gyártott vakcinát, a Covishieldet és a Covaxint adatta be magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.